Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara domuz görmek

Rüyada kara domuz görmek

Rüyada kara domuz görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada kara domuz gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kara domuz görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada domuz pisliğine basmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane domuz görmek kötü haberlerin alınacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına delalettir.

Rüyada domuz eti yemek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Rüyada domuz sevmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada domuz tarafından kovalanmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuzlar görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, lüksünün artacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada iri domuz görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, ailesini utandırmayacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments