Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde bit görmek

Rüyada yüzünde bit görmek

Rüyada yüzünde bit görmek büyük başarı kazanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada yüzünde bit gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Rüyada yüzünde bit görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüp bitmesi görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret eder.

Rüyada saçın arasında bit görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bit sirke ayıklamak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek saçında bit görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafamda bit görmek kazancının da eksilmeyeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada bitmiş tüp görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, içinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başından bit ayıklamak parasal anlamda rahat edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments