Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kovmak

Rüyada arkadaşını kovmak

Rüyada arkadaşını kovmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kazancın daha da arttırılacağına, güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kovmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Rüyada arkadaşını evden kovmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını kovmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı evden kovmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kendisine şifa olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı kovmak bolluk içine olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı evden kovmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada aslan kovmak başka kimselere de yardım edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baykuşu kovmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuzu kovmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments