Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata binmek ve inmek

Rüyada ata binmek ve inmek

Rüyada ata binmek ve inmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, üzgün ve hasta olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, her zaman neşeli olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada ata binmek ve inmek gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ata binmek ve inmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata binmek inmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, huzurlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada al ata binmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarında ata binmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle ata binmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada ata binmek at görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Rüyada evde ata binmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek ihanete uğrayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments