Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada kar üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada kar üstünde yürüdüğünü görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, birikim yapılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, her istediğini alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada karlar üstünde yürümek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde yürüdüğünü görmek kişinin her türlü zenginliğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada karların üstünde yürümek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kar üstünde yılan görmek gelirinin düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatının üstünde kar görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, bilincin artacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde kar görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hatalarını düzelteceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Rüyada kar üstünde oynamak hayatından nefret duygusunu atacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments