Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar temizlemek

Rüyada kar temizlemek

Rüyada kar temizlemek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, başarılar elde edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işarettir.

Rüyada kar temizlemek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Rüyada hayvan karnı temizlemek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar temizlediğini görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabadan kar temizlemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sabit geliri olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalettir.

Rüyada karları temizlemek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Rüyada kürekle kar temizlemek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar temizlemek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Rüyada evden örümcek ağı temizlemek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kendi patronu olacağına, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamuru suyla temizlemek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments