Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa çizmek

Rüyada kaplumbağa çizmek

Rüyada kaplumbağa çizmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kötü yollara gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa çizmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Rüyada kaplumbağa çizmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada bir şeyler çizmek hayallerinin peşinden gideceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tablo çizmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, güzel günler geçireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kroki çizmek yaraların merheminin bulunulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada araba resmi çizmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada balık çizmek bol kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada bebek resmi çizmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına yorulur.

Rüyada kalp şekli çizmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments