Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıların açık olduğunu görmek

Rüyada kapıların açık olduğunu görmek

Rüyada kapıların açık olduğunu görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, uzaktan haberler işiteceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kazancının helal para olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Rüyada kapıların açık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada kapısı açık tuvalet görmek yanlış yollardan döneceğine, hayırlı bir eşe, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına inanılır.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada açık kapıyı kapatmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada arabanın kapısını açık görmek kuş gibi hafifleyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada açık kapılı ev görmek hastaysa şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı açık unutmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada işyerinin kapısını açık görmek özlemlerini bitireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments