Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda bebek bulmak

Rüyada kapıda bebek bulmak

Rüyada kapıda bebek bulmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kapıda bebek bulmak gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada kapıda bebek bulmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısını açık bulmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, para kazanmaya, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde bebek görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada kapı önünde bebek görmek işleri yoluna sokacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada kapıya bebek bırakıldığını görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıda bebek görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, canının sağ olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıya bırakılmış bebek görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hayır ve bereketin artmasına yorulur.

Rüyada bebek kaybetmek bulmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments