Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı zinciri görmek

Rüyada kapı zinciri görmek

Rüyada kapı zinciri görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sevindirici şeyler duymaya, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret eder.

Rüyada kapı zinciri gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada kapı zinciri görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada zincirli kapı görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda zincir görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın zincir takmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada boynunda altın zincir görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, gitmediği yerlere gideceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun altın zincir görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada altın zincir koparmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments