Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine kan vermek

Rüyada ölen birine kan vermek

Rüyada ölen birine kan vermek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çaresizleşeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birine kan vermek gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada ölünün üzerinde kan görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ağızdan akan kan görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kazancında bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada kan bağışında bulunmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kan kanser olmak bunları en doğru şekilde kullanacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kan görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kan ve kavga görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kafada kan görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments