Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını evinde görmek

Rüyada arkadaşını evinde görmek

Rüyada arkadaşını evinde görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını evinde gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada arkadaşının evinde olduğunu görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını kendi evinde görmek gamsız bir hayat süreceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek azap çektiğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşın evine gitmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının evine gizlice girmek dertlerine derman bulacağına, sağlık içinde yaşanacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir arkadaşının evine gitmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini satın almak bazı büyük çalışmalar yapacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments