Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kangurudan kaçmak

Rüyada kangurudan kaçmak

Rüyada kangurudan kaçmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kangurudan kaçmak gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Rüyada kangurudan kaçmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada kanguru olmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanguru gibi zıplamak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kanguru görmek variyetinin her geçen gün artacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet eder.

Rüyada hamile kanguru görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kanguru görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada kangurunun kovaladığını görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet eder.

Rüyada kanguru görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments