Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalizasyonda yüzmek

Rüyada kanalizasyonda yüzmek

Rüyada kanalizasyonda yüzmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanalizasyonda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Rüyada kanalizasyonda yüzmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanalizasyon çukuru görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada kanalizasyon kuyusu görmek başarıya ulaşacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanalizasyona düşmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanalizasyon patladığını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kanalizasyon kapağı görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada kanalizasyonun taştığını görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kanalizasyon borusu görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments