Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan temizlediğini görmek

Rüyada kan temizlediğini görmek

Rüyada kan temizlediğini görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, hem işinde başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, muradın yerine geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalettir.

Rüyada kan temizlediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmek için yapacağınız çalışmalar takdirle karşılanmanıza veya iltifat almanıza neden olabilir.

Rüyada tuvalette kan temizlemek huzur dolu günler geçireceğine, büyük adımlar atılacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada kan temizlemek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kan temizlediğini görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, hayallerinin gerçek olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada yerden kan temizlemek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada kan lekesi temizlemek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinden kan aktığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalettir.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga etmek ve kan görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments