Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etmek ve kan görmek

Rüyada kavga etmek ve kan görmek

Rüyada kavga etmek ve kan görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, şansın döneceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kavga etmek ve kan gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada kavga edip kan görmek geçim derdine gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada kavga etmek kan görmek muradın olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga kan görmek kısmetinin bollaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga etmek ve kan görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada kavgada kan görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kavga ederken kan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan ve kavga görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga ve kan görmek sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments