Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan içinde yüzmek

Rüyada kan içinde yüzmek

Rüyada kan içinde yüzmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işarettir.

Rüyada kan içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Rüyada kan içinde yüzmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada gölün içinde yüzmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik içinde yüzmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde yüzmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada su içinde yüzmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına delalettir.

Rüyada kar içinde yüzmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum içinde yüzmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım içinde yüzmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments