Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp vermek

Rüyada kalp vermek

Rüyada kalp vermek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kalp vermek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kalp yemek fenalıkta bulunmaya, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kazancının bol olacağına delalet eder.

Rüyada kalpli küpe görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kalp ameliyatı olmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kalp tutmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada babasının kalp krizi geçirdiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments