Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık yolculuk yapmak

Rüyada kalabalık yolculuk yapmak

Rüyada kalabalık yolculuk yapmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret eder.

Rüyada kalabalık yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kalabalık yolculuk yapmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hem hayatının kurtulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalıkla yolculuk yapmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akrabayla yolculuk yapmak arkadaştan görülecek faydaya, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada ölen birisiyle yolculuk yapmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada annemle yolculuk yapmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa yolculuk yapmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere yolculuk yapmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, ailesini de mutlu edeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta yolculuk yapmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments