Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık stad görmek

Rüyada kalabalık stad görmek

Rüyada kalabalık stad görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine inanılır.

Rüyada kalabalık stad gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Rüyada kalabalık stad görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret eder.

Rüyada stat görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, verimliliğinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada statta maç izlemek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada kalabalığa girmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık davet görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık insanlara yemek vermek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, makamını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık yolculuk yapmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan kalabalık görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, ufkunun açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments