Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada stat görmek

Rüyada stat görmek

Rüyada stat görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada stat gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada statta maç izlemek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada stat görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık stad görmek bahtın açık olmasına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments