Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık otobüste olduğunu görmek

Rüyada kalabalık otobüste olduğunu görmek

Rüyada kalabalık otobüste olduğunu görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık otobüste olduğunu gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada kalabalık otobüste olduğunu görmek başının derde gireceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir otobüse binmek şifa edineceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet eder.

Rüyada otobüs muavini görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs çarpması görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada otobüste sigara içmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada şehir içi otobüse binmek yanlış işler yapacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüste oturmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, böylece kendine güveneceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüste eşya unutmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments