Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi kartal görmek

Rüyada kahverengi kartal görmek

Rüyada kahverengi kartal görmek sevdikleri ile kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi kartal gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada kahverengi kartal görmek büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartal ve yavrusunu görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada üç başlı kartal görmek şansının kötüye gideceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan kartal görmek adını herkese duyuracağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal veya şahin görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet eder.

Rüyada kartal pençesi görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bahtın açık olmasına rivayet eder.

Rüyada kartalın uçtuğunu görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartal heykeli görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Rüyanda kahverenglı Kartal gördüm Beni yakalayıp havada uçurdu ucurdugunda onun ayaklarini tutup Beni indirmesini isdedim o anda erkek insan ceklinde gördüm tm dedi dücem ucamiyorum dedi ayagimi birak .bende o anda erkek insan ceklinde göriyom onun atletine tutup aşagı indik .indigimizde kartal ceklindeydi . Benim ettimden yemek niyettindeydi yeme diyip duriyordum. Kartal baskalarinida yakalamiş bagalidigini gördüm.öyle uyandim.