Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahkül bırakmak

Rüyada kahkül bırakmak

Rüyada kahkül bırakmak istediği gibi yaşayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kahkül bırakmak gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kahkül bırakmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçına kahkül kestirmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına tabir olunur.

Rüyada saçında kahkül görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Rüyada saçını kahküllü görmek hayırlı kapılar açılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada kendine kahkül kesmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulur.

Rüyada kahkül kestirmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada saçını kahkül kestirmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendini kahküllü görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments