Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşında bit görmek

Rüyada arkadaşında bit görmek

Rüyada arkadaşında bit görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, şansızlığın kırılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşında bit gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada arkadaşını bitlenmiş görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçında bit görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek yağmur yağmamasına, fesatlıklar içinde kalınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşında bit görmek hayırlı bir işe başlayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını bitli görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalettir.

Rüyada okulu bitirdiğini görmek zorlukların artacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın arasında bit görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kafa bit görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments