Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para saçıldığını görmek

Rüyada kağıt para saçıldığını görmek

Rüyada kağıt para saçıldığını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, başarılarının düşeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ömür boyu süreceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para saçıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada kağıt para saçıldığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Rüyada deste kağıt para görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kağıt para aldığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada kağıt yabancı para görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada para kağıt görmek insanlardan uzaklaşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanında kağıt para görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi kağıt para görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yerden kağıt para bulmak hasretin biteceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments