Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kağıt para görmek

Rüyada mavi kağıt para görmek

Rüyada mavi kağıt para görmek hayır duaları alacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada mavi kağıt para gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada mavi kağıt para görmek endişelerin son bulacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt mavi para görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, bir bebek sahibi olunacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada mavi kağıt görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, her zaman sevgi göreceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına inanılır.

Rüyada kağıt para dağıttığını görmek başının ağrıyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden kağıt para bulmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan kağıt para almak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada sudan kağıt para toplamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt para vermek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments