Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında solucan görmek

Rüyada kafasında solucan görmek

Rüyada kafasında solucan görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, iyi halini yitireceğine, terfi alacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, gönlünce harcama yapmasına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına yorulur.

Rüyada kafasında solucan gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Rüyada kafasında solucan görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada solucan görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada vücudunda solucan görmek kısmetin açılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kakanın içinde solucan görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman solucan görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada birinin solucan yediğini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada solucanlı su görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta solucan görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments