Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada solucan görmek

Rüyada kafada solucan görmek

Rüyada kafada solucan görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada solucan gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada kafasında solucan görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafada solucan görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan solucan çıkarmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işarettir.

Rüyada balık ve solucan görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük solucan görmek işlerinin yarıda kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada toprak solucanı görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada canlı solucan yemek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bir sınavdan geçileceğine yorulur.

Rüyada burnundan solucan çıktığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments