Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solucanlı su görmek

Rüyada solucanlı su görmek

Rüyada solucanlı su görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada solucanlı su gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada su içinde solucan görmek tabiatı kötü olan kişiye, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada su solucanı görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde solucan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Rüyada solucanlı su görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, işinin başından ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü solucan görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli solucan görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına tabir olunur.

Rüyada elinde solucan görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada fare ve solucan görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments