Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında saç çıktığını görmek

Rüyada kafasında saç çıktığını görmek

Rüyada kafasında saç çıktığını görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kafasında saç çıktığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kafasında saç çıktığını görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa dişinin çıktığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada beyaz saç görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yemeğin içinden saç çıktığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada başında saç çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçların çıktığını görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alından saç çıktığını görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments