Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada beyaz saç görmek

Rüyada kafada beyaz saç görmek

Rüyada kafada beyaz saç görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafada beyaz saç gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada kafada beyaz saç görmek rütbe alacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında saç çıktığını görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz at kafası görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada beyaz bit görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kafada beyaz kurtçuk görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı adam görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tel beyaz saç görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç beyazlamış görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments