Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saçlı adam görmek

Rüyada beyaz saçlı adam görmek

Rüyada beyaz saçlı adam görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, diplomalarının artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı adam gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Rüyada beyaz saçlı adam görmek zaaflarına kapılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı bir adam görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, borçların gittikçe artacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı adam görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz saçlı genç adam görmek işlerinden belirsizlik olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalettir.

Rüyada saçları beyaz adam görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hasret gidereceğine işaret eder.

Rüyada saçları beyazlamış adam görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada saçı uzun adam görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok güzel günler geçireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada saçlı adam görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kyazim

Rüyamda cezaevinde Beyaz saçlı adamla konuşmak