Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınlar tuvaletine girmek

Rüyada kadınlar tuvaletine girmek

Rüyada kadınlar tuvaletine girmek onlara hayrının dokunacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, saygınlık göreceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınlar tuvaletine girmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kadınlar tuvaletine girmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, duaların kabul olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kirli tuvalete girmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yeni bir başlangıç yapmaya inanılır.

Rüyada başkasının tuvaletine girmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, makamının tehlikeye gireceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz tuvalete girmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, malının ve kazancının tam olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Rüyada bayanlar tuvaletine girmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Rüyada yanlış tuvalete girmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete girmek istemek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments