Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tuvaletine girmek

Rüyada başkasının tuvaletine girmek

Rüyada başkasının tuvaletine girmek mevki makam sahibi olunacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada başkasının tuvaletine girmek gördüyseniz:

  • İkna için, tekliflerinizi yenileyebilir, örneklerinizi çeşitlendirebilir veya yöntemlerinizi süsleyebilirsiniz.

Rüyada tuvalet deliğine girmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla erkekler tuvaletine girmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, afiyette ve keyifte olacağına yorulur.

Rüyada erkekler tuvaletine girmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış tuvalete girmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada kapısız tuvalete girmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla tuvalete girmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide tuvalete girmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının tuvaletine girmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments