Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kesildiğini görmek

Rüyada kadın kesildiğini görmek

Rüyada kadın kesildiğini görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada kadın kesildiğini gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada kadın kesildiğini görmek malının ve kazancının tam olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada etinin kesildiğini görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun kesilmesi görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zaaflarına kapılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan kesilmesini görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasının boynunun kesildiğini görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tosun kesildiğini görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Rüyada kendinin kesildiğini görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments