Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının görmek

Rüyada kadının görmek

Rüyada kadının görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iyi geçineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada kadının gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada çinli kadın görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın organını kıllı görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, başına uğursuz olayların geleceğine inanılır.

Rüyada at üstünde kadın görmek sevdiği insana kavuşacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadından altın almak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada bir kadınla beraber olmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın sırtına binmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanınmış kadın görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments