Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını yıkamak

Rüyada kadını yıkamak

Rüyada kadını yıkamak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada kadını yıkamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir kadını yıkamak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kadını yıkamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, yeni işler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cenaze yıkamak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadın yıkamak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına inanılır.

Rüyada ölü kadın yıkamak iyilik ve hayır bulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadını yıkamak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulur.

Rüyada kadın cenazesi yıkamak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadını yıkamak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments