Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın cenazesi yıkamak

Rüyada kadın cenazesi yıkamak

Rüyada kadın cenazesi yıkamak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cenazesi yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Rüyada kadın cenazesi yıkamak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada kadın cenaze yıkamak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak kısmetlerinin bollaşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada birinin cenaze yıkadığını görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazeyi yıkamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada erkek cenazesi yıkamak hırpalanacağına, darp edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalettir.

Rüyada cenaze yıkadığını görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada cenaze yıkamak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments