Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına sürtmek

Rüyada kadına sürtmek

Rüyada kadına sürtmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, fırsatların elden kaçacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada kadına sürtmek gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Rüyada kadına sürtmek böylece hayatından memnun olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun uçak sürdüğünü görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının araba sürdüğünü görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin oje sürdüğünü görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının bisiklet sürdüğünü görmek terfi alamayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin oje sürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının oje sürdüğünü görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments