Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının araba sürdüğünü görmek

Rüyada başkasının araba sürdüğünü görmek

Rüyada başkasının araba sürdüğünü görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, zor bir döneme gireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, başarılı bir insan olacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının araba sürdüğünü gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada arabayı sürdüğünü görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin araba sürdüğünü görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kariyerinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin araba sürdüğünü görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba sürdürmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, büyük bir sorun oluşacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun araba sürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının araba sürdüğünü görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Rüyada oğlunun araba sürdüğünü görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments