Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın sünneti görmek

Rüyada kadın sünneti görmek

Rüyada kadın sünneti görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın sünneti gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada kadının sünnet olmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın sünneti görmek bol kazanç getireceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kadın sünnet olmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu sünnet olduğunu görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sünnetli görmek uzun uzun dalıp gideceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun sünnetini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, şansın yüze güleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğu sünnet ettirmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu sünnet olmuş görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments