Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın sünnet olmak

Rüyada kadın sünnet olmak

Rüyada kadın sünnet olmak amacına ulaşmayı başaracağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın sünnet olmak gördüyseniz:

  • O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kadın sünnet olmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, geçecek güzel bir ömre, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının sünnet olmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kadın sünneti görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sünnet haberi almak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada tekrar sünnet olduğunu görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada sünnet olacak birini görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin sünnet olduğunu görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments