Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına anahtar vermek

Rüyada arkadaşına anahtar vermek

Rüyada arkadaşına anahtar vermek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, maddi konuda zayıflayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına anahtar vermek gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşından anahtar almak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşına anahtar vermek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Rüyada tamir anahtarı görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Rüyada asma anahtar görmek bereketin ve verimin olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalettir.

Rüyada birinden ev anahtarı almak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet eder.

Rüyada anahtar göbeği görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizden anahtar çıkarmak düşmanlarla beraber oturmaya, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments