Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ruhunun çıktığını görmek

Rüyada kendi ruhunun çıktığını görmek

Rüyada kendi ruhunun çıktığını görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi ruhunun çıktığını gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bedeninden ruhunun çıktığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin ruhunun çıktığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, moralin bozulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ruhunun çıktığını görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden çıktığını görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarlıktan ruh çıktığını görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi ruhunun bedenden çıktığını görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine tabir olunur.

Rüyada ruhun çıktığını görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments