Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papaz dövmek

Rüyada papaz dövmek

Rüyada papaz dövmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada papaz dövmek gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada papaz dövmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatının zorlaşacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına alamet eder.

Rüyada papazla evlenmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilise papaz görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide papaz görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada papaz eriği görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada papaz elbisesi giymek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papaz öldürmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada papaz görmek içine fesat düşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, ona göre davranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments