Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akbaba kovmak

Rüyada akbaba kovmak

Rüyada akbaba kovmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akbaba kovmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ya da birlikte iş yaptığınız kişileri inceleyerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada akbaba kovmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akbaba saldırması görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine inanılır.

Rüyada ölü akbaba görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akbaba yemek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada akbaba tutmak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada akbaba yavrusu görmek rızkının kesileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işaret eder.

Rüyada akbabadan kaçmak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada akbaba öldürmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments