Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeyi yıkamak

Rüyada cenazeyi yıkamak

Rüyada cenazeyi yıkamak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sorunlarının azalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada cenazeyi yıkamak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada cenazeyi yıkamak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın cenazesini yıkamak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, inancının zayıflayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek cenazesi yıkamak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin cenaze yıkadığını görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze yıkamak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze yıkadığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın cenaze yıkamak parasının üstüne para ekleyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments