Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın artist görmek

Rüyada kadın artist görmek

Rüyada kadın artist görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın artist gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Rüyada kadın artist görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada artist kadın görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Rüyada bir artistle öpüşmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, dertlerinden arınacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Rüyada artistle evlenmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada artist olmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada artistle öpüşmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş artist görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir artist görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments