Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçan birini görmek

Rüyada kaçan birini görmek

Rüyada kaçan birini görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, hastalıkların biteceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada kaçan birini gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Rüyada bir adamdan kaçtığını görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Rüyada arılardan kaçtığını görmek hedeflerini tutturamayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsü kaçırdığını görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kaçırıldığını görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini kaçırmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, itibar kaybedeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, iş güç sahibi olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada arabayı geri kaçırmak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments